Det var den julen det

 
Hej bloggis. Jag hade en finfin julafton, hoppas att ni också hade det! Lite synd var det allt att Simon skulle iväg och jobba klockan 17 men sånt får man väl ta när han är vikarie och har svårt att säga nej. Idag har jag och familjen varit förbi morfar då han blev 77 år. Och imorn ska vi också till hortlax för att gå till graven då Dennis skulle ha blivit 32 år. Det blir mycket farande till hortlax såhär vid juldagarna. Nu ska jag antingen se en julfilm eller så ska jag börja på någon ny serie... Aja, nu ska jag avrunda. Ha det gött! 

20e december

Jag älskar mitt och Simons hem. Speciellt nu såhär i juletider. Nu i måndags kom mamma förbi med julgranen så nu känns allt komplett. En äkta gran såklart! Morfar min har skog så hemma i hortlax har vi alltid haft en riktigt gran, iaf så länge jag kan minnas. Nu är den pyntad och står här så fint så fint. Sen har vi även fått en julblomma av mamma. Inte för att jag är det minsta partisk men jag har världens bästa mamma ❤️Snaaaaart


Snart snart snaaart. Jag längtar så mycket!!
Igår så tog jag mig tid och gjorde lite knäck. Det var mysigt! Jag toppade med turkisk peppar, mintchoklad och daim. Det var faktiskt riktigt bra!  Idag hade jag tänkt göra lite mer men ingen toppning denna gång. Och snart är det helg vänner, då tar jag och Sofia ett välförtjänt jullov!! Ska bli så otroligt skönt.