Vi är på gång!

Tomaterna och citronerna är på gång!!! Så himla roligt! Jag kommer ihåg att jag var sååå nära på att slänga ena tomatplantan för att jag trodde jag hade gett de för mycket vatten. Men de reste sig och blev starkare än någonsin 💪 Så snart är vi självförsörjande också. Hahaha, nä. Men det ska bli otroligt spännande och smaka på tomaterna när de är mogna. 
 

Date med bae

 
Det är väldigt sällan jag och Simon tar oss tid för att gå ut och äta bara han och jag. Till 90% far vi med kompisar, vilket vi båda trivs väldigt bra med. Men i helgen hade jag bokat bord på Kiosken Pizza och Vin, för bara oss två. Det var så himla mysigt, och otroligt gott. Jag är inget stort fan av pizza i vanliga fall men dessa pizzor är något utöver det vanliga. Tips ifall ni ej testat.

21/7

 
Från i lördags då vi hängde i munksund. Det var kalas för hela slanten. Så mysigt så. I början av dagen var det lite jobbigt då jag inte alls blev nöjd med tårtan men den blev helt okej till slut. Hemgjorda marränger oxå, sjukt kul med lite annorlunda sådana. Hehe.