27 november


Igår var jag på arbetsintervju och jag tror det gick bra! Svårt att veta hur de uppfattade mig men det kändes då bra när jag gick ut ur rummet. Hoppas den känslan stämmer. Sedan for jag direkt till Sofia där vi skrev på vårt arbete... På kvällen hade jag och Simon myskväll där vi såg serie och drack te. En ganska jobbig dag men det är bara att kämpa vidare. Man ska härda. Huawei

Alltså, hur bra kvalitet har inte dessa bilder? Jag är så nöjd med min nya telefon som jag köpte nu i fredags på Black Friday. Det blev en Huawei P20 Pro just för att Simon har en sån sen i våras och han är nöjd med den. Så jag köpte en likadan. Jag har ju haft en Iphone 6s innan och den började bli lite väl trött för min smak så nu när telefonen var 2000 kr billigare slog jag till. Och jag är hur nöjd som helst. Vi var ju som sagt och åkte skridskor i det kyliga vädret igår och telefonen stängdes inte av pga kyla som Iphone alltid gör... Bara en sån sak!! Att man faktiskt kan använda telefonen även fast det är minusgrader ute, otroligt praktiskt. Kommer aldrig gå tillbaka till Iphone, som det känns nu iaf. 
 

Härlig dag

 
Idag efter frullen så styrde jag och Simon bilen till hortlax för att möta upp mamma, Janne och Maja på höträsket. Så jädra jädra härligt det var. Jag har verkligen varit avis på alla som har skridskor eller långfärdsskridskor nu denna höst, då det är perfekt is för att åka. Och nu idag fråga mamma om vi ville åka lite, och som tur är har de skridskor att låna ut. Perfekt! Sedan blev vi bjudna på våfflor efteråt. Inte dålig söndag.