Det är mycket nu

Igår hade vi vår första handledning med exarbetet. Jag känner så mycket inför detta arbete. Är otroligt nervös, spänd, taggad... Jag vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig då jag aldrig tidigare gjort nå liknande. Lärarna har verkligen lyckats skrämma upp mig. "Det kräver blod, svett och tårar!"... Det de säger brukar jag vanligtvis ta med en nypa salt men inte denna gång av någon anledning. Men det kommer nog gå bra, jag vill tro det. Idag är första "skrivdagen" och den har gått bra. Jag känner ändå att vi ligger bra till i det häktiska schemat. Och mer häktiskt kommer det bli. Men det är bara att ta tjuren vid hornen. Vi ska bli klara i januari. 
 
Och min bildbrist är total... Jag gör inte mycket annat än pluggar här hemma så det blir väldigt lite fotande. Nu ikväll måste jag ta tag i att skriva klart mitt personliga brev då jag ska söka tjänst, oherregud vad spännande det med!! Tänk att ha fast jobb... Gud, så sjukt. Haha. Väldigt många tankar och funderingar som snurrar i skallen. 
 

- Make sure you are happy in real life not just on social media -

Vad tror ni om denna rubrik? Såg en video som Simon skickade till mig för någon timme sen och jag blev så tagen. Även fast det kanske är överdrivet så kan jag inte undgå att reflektera kring hur mycket sanning han faktiskt talar. Dagens reflektion, that's for sure. 
 
Igår skrev jag faktiskt en hel del på min rapport, tvättade och röjde undan här hemma. Så lite fick jag allt gjort. Och idag är det det enda som stått på schemat. Rapport. Och nu äntligen har jag skickat in den!!!! Herregud, vad skönt. Dock, ingen vila ingen ro, imorn börjar exjobbet. Hahah, ååååh det har man ju längtat till. Jaja, skönt att börja med det så det tar slut nån gång! 
 
 
Åh, fick syn på denna bild i arkivet och var tvungen att lägga ut den. Älskade morfar, broder och mamma som flippar brugare ♥ 

Söndag

 
Nu kan jag tycka att hajn ska komma hem från Sandö så jag får krama sönder honom. Hehe. Den här bilden är från sommarn 2016 och det syns! Haha, gullefjun ♥ 
Idag har jag tyvärr varit väldigt oproduktiv... Dagen är ju absolut inte över än men jag tror inte att det kommer hända så mycket mer idag. Jag har en inlämning som MÅSTE vara klar till imornkväll... Så den måste jag ju såklart skriva mer på.. Men so what egentligen? En rapport hit och dit, det är väl ingen som har dött av att inte lämna in en uppgift? Tanken slog mig just, jag har faktiskt aldrig i hela mitt lååånga liv missat att lämna in en uppgift i tid. Inte vad jag kan minnas iaf. Men det känns onödigt att missa någon nu när jag har drygt två månader kvar av skolan.