sister love

 
Älskade syster. Hur kan man vara så lik en människa men samtidigt så olik? Det är så roligt att ha dig hos mig då Simon är borta i Sandö eller jobbar. Det är ganska bra att han far bort ibland. Då får vi mycket tid tillsammans och det är guld värt. Det ska du veta. Jag älskar dig och jag hoppas att vi alltid kommer vara varandra såhär nära ♥

Müsli

 
Jag vaknade 9.30 av mig själv vilket betyder att jag sov i 11 timmar. Alltså vad är det för fel på mig?! Jag har ju alltid varit noga med sömnen för att jag är så otroligt trött av mig. Men någon gräns får det ju vara kan man tycka! Man kan tro att jag ligger på underskott gällande sovtimmar på vardagarna, men icket, sover typ alltid 8h/natt. Och på helgen drar jag till med 11h, mm, det är ju normalt. Ja, jag är väldigt trött och kan sova väldigt länge om jag inte ställer någon väckare.
 
Jag klev iaf upp, kastade i mig frulle och sen drog jag till PMU och reprisen med mamma där jag fyndade bland annat tre små vaser, två burkar, en spegel m.m. Väl hemma tog jag tag i att göra 2 liter müsli, hehe. Sen hällde jag müsli i de två burkarna jag köpte på PMU för att ge till janne som en tack-gåva. Han har hjälpt mig med bilen då den behövdes laga och beställa vinterdäck osv. Jag är så glad och tacksam att han hjälper mig så mycket! ♥ Dock så blev det över ganska mycket, ja, som sagt, jag gjorde ju 2 liter så.... Men det gör absolut ingenting, det var länge sen jag hade flingor i mitt fil så nu har vi så det räcker ett tag! Två flugor i en smäll, älskar det.
Nu måste jag ta lunch... En smula sent men vad gör det om hundra år? Ikväll blir det sällskapsspel med vänner, Settlers of catan såklart.  

Fredag

Jaaaa! Äntligen är det fredag. Jösses vad efterlängtat! Jag och Sofia har precis skrivit klart två arbeten som skickades in för några minuter sedan. Väldigt skön känsla. Min bil gick igenom besiktningen imorse (efterkontrollen alltså... Så lätt ska man inte ha det)! Bara en sådan grej. Sedan har jag och Janne hämtat mina vinterdäck som jag beställde förra veckan. Jag har lunchat med Sandra och mamma. Det är lyx för mig. Jag måste passa på nu eftersom jag aldrig kommer att kunna luncha på vardagar i framtiden när jag har jobb. Men helger finns ju tillgängliga för det. Simon är i skrivande stund på väg hem från Sandö!!! Gu vad jag ska krama honom. Älskade människa. Alltså, vilken dag! Ska ta och göra mig nå middag sen byta om till mjukiskläder för nu är det fredagsmys som gäller. Vi ska helt säkert se idol och mysa. Gla fredag på er.