Lite möblering

 
I september månad såg det ut såhär i vardagsrummet, men då det har stört oss båda fast på olika plan så bestämde vi oss för att flytta om lite. Vi böt plats på mitt sminkbord (som var i sovrummet) och Simons datorhörna. Reslutatet ↓ 
 
 
Vi är nöjda med hur det ser ut och det fungerar riktigt bra i praktiken också (vilket var orsaken till att vi böt plats).

Älskade syster

Helgen är förbi och den har varit bra. Jag for hem till hortlax i fredags och mös på med middag, godis och idol. Jag gick även över till mormor & morfar en sväng vilket var himla trevligt. Vi hittar alltid något intressant att diskutera kring. 
Lördag blev det plugg, lite städ och på kvällen blev det lite drinkar med kompisar jag inte träffat på länge. Verkligen jättetrevligt! 
Igårkväll kom Maja tillbaka hit till stan för att bo med mig tills Simon kommer hem. Maja har bott här hela förra veckan också! Hehe. Det är tur jag har henne ♥ Ibland är det skönt då Simon far bort för då har jag möjlighet att bo med och träffa Maja mycket, men tycker dock att han inte behöver vara borta såååå länge ;) 
 

11/10

Igår hade vi examination hela dagen lång. Kom hem med ett trött huvud, mycket mer plugg än så blev det inte. Jag och Maja gjorde middag sedan kröp vi ner i soffan med lite mörk choklad och såg The fall. Nej, ingen fotboll här inte. Vi somnade istället exakt 21.30. Jag älskar att Maja är lika trött som jag för då kan vi gå och lägga oss tidigt. Annars gnäller nästan alltid Simon på mig ;) 
 
Idag är planen att göra bort så många uppgifter jag bara kan. Jag har ungefär 6-7 uppgifter som ska in innan den 18, 23 och 28:de. Jag vill försöka göra bort alla denna vecka så jag slipper denna sista-minuten-stress. Herregud vad jag hatar den men ändå upplever jag den för ofta.. Jag får ju såklart skylla mig själv. Denna vecka är min plan att inte jobba alls, utan att bli klar med alla uppgifter. Det vore så jääääkla skönt. Håll tummarna för mig!