Midsommarfest

 
Idag är det midsommar och vädret är inte jättebra som förutspått. Jag brukar ju alltid vara med min släkt på dagen och kompisar på kvällen som förra året, tryck här för att se fjolårets bilder. 
Men i år blir det annorlunda och jag tror det kommer bli jätteroligt det oxå. Jag ska vara med Simon och hans kompisar i Klubbgärdet. Vi har planerat en massa lekar, såpfotboll, beerpong osv. Jag ser mest framemot såpfotbollen ;) 
Aja, jag hoppas ni får en trevlig midsommar! 

Fler av dessa kvällar

 
Justee, förra veckan for vi ut nån kväll och grillade med lite smått och gott. Hur trevligt som helst och sällskap i min smak. En toppenkväll helt enkelt. Jag tycker det är så himla härligt att det är så varmt nu och har varit ett tag. Att man kan gå i kjol och nån tröja i juni är väl ändå bra betyg?! Sen att det kommer bli kallt i några dagar nu är jag inte det minsta förvånad över då det är midsommar på fredag. Det är alltid kallt den dagen känns det som... Men men, man får ta på sig mer kläder. Som vi gjorde nån midsommar sen, hade vinterjacka på oss... 

Världens bästa släkt

 
Klockan halv 10 var vi på plats för Majas examen. Hon gick ut nian i år. Hon är verkligen så stor nu, min lillasyster ♥ 
 
Klockan 12 var vi på plats för att se lillebror ta studenten och även min kusin ↓
 
 
Sedan förflyttade vi oss till Klubbgärdet där vi tog ännu mer kort hehe. Det är klart man måste fotografera så mycket då vi i släkten är så fotogeniska av oss ;)