I love you

 
Snart får jag krama denna goa kille igen!! Ikväll kommer han hem efter att ha varit i Krakow i för många dagar. Haha, jag tycker alltid att Simon är borta för länge. Jag skulle aldrig funka i ett långdistansförhållande... Tur vi inte har det. Det känns som att jag varje månad skriver ett inlägg om att jag snart får träffa honom igen. Det är ju dock så under tiden vi har skola.. Men ikväll får jag äntligen krama honom. Det pirrar i magen som om man har nyträffats ♥ Hihi.

Volleyboll

 
Volleyboll, en sån himla trevlig och rolig sport. Jag älskar verkligen längtan inför varje sommar då jag vet att det blir mycket volley. Jag tycker det är en fantastisk sport som man kan njuta av solen samtidigt, på sommaren då såklart.. Ja, jag ville ba säga det om ni får någon frågesportsfråga nån gång "älskar Moa volleyboll?", då vet ni svaret på den. 

Myspys

 
I fredags kära vänner hade vi en riktig tjejkväll på stugan. Mamma, Maja, Sandra, Fia (moster) å jag var det. Vi spelade fotbollskrocket, tärningsspel, åt räkor å kräftor, drack drinkar, badade badtunna och hade det sååååå mys! Älskade tjejer♥ En toppenstart på helgen.