It's the most wonderful time of the year

 
Alltså älskade fönsterbräda. Kan man vara kär i en sån? Ja, tydligen. Den rymmer så många fina saker, bland annat detta älskade ljus som är från yankee candle. Det luktar ju så gott och det luktar verkligen i hela rummet. 

Grattis till alla pappor

 
Igår på fars dag for jag till hortlax där vi firade janne och morfar. Det är så mysigt med traditioner som denna, att en söndag få träffa familj och släkt och att fira våra fantatiska män här i livet. Det är inte illa det! Sedan for jag och Simon vidare till munsund där vi firade matte. Såklart blev det några rader på examensarbetet också... Haha, jag kan verkligen inte hålla mig från att skriva... Men jag (och sofia för den delen) vill så gärna bli godkänd på första försöket. Jag har lovat mig själv att ge allt jag har! Jag tänker alltid att det här är det sista jag gör på utbildningen, då brukar jag tagga till.

17.07

 
Men så skönt med lördag va!? Idag har jag endast försökt ladda om batterierna till kommande vecka. Jag har slappat och slöat som aldrig förr. Har börjat titta på that 70's show ganska mycket de senaste tre veckorna och jag är fast. Det är så otroligt bra. Sen har jag julpyntat liiiiite. Några tomtar är uppe och en stjärna. Jag smygpyntar, hehe. Jag har även ägnat några timmar åt att skriva på exjobbet. Det börjar bli en början nu, vi är uppe i 11 sidor bakgrund, så det känns faktiskt bra. 
Ikväll vankas det sällskapsspel, som vanligt. Vi har typ spelat det här spelet nånstopp flera gånger per vecka i flera månader nu. Det är väl ett bra betyg? 😉