Throw kindness around like confetti

Nu är jag tillbaka till arbetet igen. Jobbade även i fredags. Det var en lugn sådan. Direkt efter jobbet gick jag till Pinchos för att möta upp mamma, Maja, Marie och Ida. Det var väldigt trevligt! Lördag och söndag så bakade jag en hel del. Det är ju tyvärr så att jag fyller år i veckan. Det känns så sjukt konstigt att fylla 24 år. Jag börja känna mig... gammal typ. Haha, det känns alltid så fel att bli ett år äldre! Men så är det. Idag är det måndag och det känns bra! Jag har en rätt händelsefylld vecka så jag ser framemot den samtidigt som det ska bli skönt när den är över. 
 
 

Sjukstuga

Halli hallå. Har ni haft det bra i helgen? Jag hade en sådan trevlig helg! Som sagt, startade vi helgen med att bli bjudna på trerätters och presenter i munksund. Detta för att fira att jag och Simon har gått klart våra utbildningar. Lördagen var jag och tjejerna på pinchos, detta för att jag har studerat klart. Det känns så lyxigt att få bli firad så många gånger för samma sak! Men ja, jag älskar ju att fira saker och ting så inte klagar jag! Tvärtom, jag känner mig väldigt rik att så många människor bryr sig om en. Söndag hade jag och Simon en rejäl slappar-dag där vi pysslade på här hemma med lite olika saker.
 
Det var den helgen det. Det går ju så fort! Men tack och lov för det säger jag då. Jag gillar ändå att tiden går fort. Det kommer säkert en tid när jag inte gör det men det är då det. Igår hade jag stängningspasset så jag var hemma lite efter 18. Jag kom hem och åt sen gick jag och la mig innan 20 eftersom jag var helt slut. Jag hade otroligt ont i halsen och kände mig inte särskilt pigg så jag tänkte att sömn skulle göra susen precis som för två veckor sedan då jag också var väldigt förkyld. Men nej, under nattens gång vart förkyldningen värre och jag hörde av mig till en kollega som fick ta öppningspasset istället för mig. Så idag är första sjukdagen för mig. Jag klarade mig i tre veckor och en dag, sen orkade inte mitt immunförsvar hålla emot längre. Haha, inte speciellt länge men jag hoppas verkligen att man kan "bygga upp" immunförsvaret nu när man jobbar med barn och utsätts för en hel del olika förkyldningar.. 
 
Bilden är från gårdagens promenad på rasten. Alltså älskade vackra blåsmark. 

Fredag!


Hej hopp. Idag är det äntligen fredag!!! När jag pluggade så var det nästan ingen skillnad på om det var vardag eller helg för jag pluggade även helger, speciellt denna höst... Vanligtvis försökte jag göra bort plugget på vardagarna men när vi skrev exarbete var jag tvungen att skriva typ all vaken tid. Okej, det kanske var lite till överdrivet men ni fattar. Nu är det så himla välkommet med helg! Ikväll ska jag och Simon till munksund och äta middag. Det ska bli mysigt. Hoppas ni får en trevlig helg!