Då kör vi magsjuka också

Hahaha, alltså detta måste vara ett skämt. Om ni inte vill höra mitt gnäll över hur sjuka vi är jämt så skrolla ner till bilderna ;-) 
 
Hela hösten (typ sen Joline fyllde ett år) har vi verkligen varit friska i MAX 3 veckor och sen har antingen jag eller/och Joline blivit förkylda och vi har "isolerat oss" då vi är i en pandemi. T.ex. hittills av detta år har vi isolerat oss. Vi börjar bli lite less vår hemmamiljö.
Iaf... Första veckan av året blev Joline var snorig (mer än vanligt), veckan efter det började jag om att jobba. Den veckan var vi ändå friska! Sen fick jag covid och var hemma en hel veckan. Simon fick covid typ 3 dagar efter mig. Joline fick covid 3 dagar efter Simon. Och denna vecka har Joline äntligen varit på inskolning på förskolan sin. Som hon längtat utan att hon vetat något! Hon älskar ju barn så det var ingen chock att hon älskar att vara där. Och som ett brev på posten fick Joline magsjuka i fredags. Simon for på sitt första jobbpass på över 3 månader igårkväll och jag fick ta hand om en magsjuk 1,5 åring... Men det känns ändå bra att Joline är inskolad och klar inför förskolan. Nu börjar ett annat liv där både jag och Simon jobbar. Nu kommer det bli mycket pusslande hit och dit för att Joline inte ska få så långa dagar på förskolan. Skrämmande och spännande med en ny vardag😅