Tiden som varit

 
Joline har blivit så himla kramgo av sig, hennes favorit är denna hund (som hon fick när hon fyllde 1 år), en nalle och en docka. Ska gärna ha dessa när hon ska sova + några nappar att hålla i såklart! ;)
 
 
 
 
 
 
 
Världens bästa arbetsplats alltså! Kommer aldrig vilja lämna...
 
 
Jani, vad det händer mycket i livet på så få dagar. Så mycket men ändå så lite, haha.
- Jag har dekorerat en pumpa som gör sig så fin på bron, speciellt när det är mörkt ute och man kan tända ett ljus där i.
 
- Jag och Joline var till biblioteket i hortlax i fredags och vilken grej det var! Joline var så nöjd där inne, ville såklart inte hem. Ser redan fram emot nästa besök dit! Till min stora lycka fick jag sätta upp Jolines hår i en tofs här om dagen. Däremot tog hon bort den efter ca 3 minuter... Hon hatar verkligen att ha saker i håret.. 
 
- Min mage bara växer och växer. Det känns att krabaten där inne börjar lägga på sig vikt nu. Jag känner honom flera gånger varje dag och det är än så länge trevliga rörelser. Jag kan däremot inte förstå för mitt liv att jag är i vecka 26 nu! Det gåååår så fort jämfört med när jag väntade Joline. Jag längtade så mycket efter henne och tyckte veckorna gick så otroligt sakta. Nu hänger jag verkligen inte med. Men jag klagar inte. Jag vill ju att det ska gå fort så vi får träffa han som ligger och chillar i min mage. Vill ha februari nuuuuuu! Men först har jag faktiskt nedräkning till 8:e december, då jag går på gravpenning. Fyfan så skönt det ska bli. Jag jobbar bara 6 veckor till :O Shit pommes alltså.