valborg

idag är det ju valborg så jag med flera ska till frida snart =) kulit! men jag ska nog börja dra mej nu ses

ps. I love you

jag har aldrig gråtit så mkt för en bok som ikv!!!! och det är en författare som jag verkligen älskar : mamma
jag har aldrig gråtit så här mkt, elr kanske när pappa dog. men aldrig annars! jag grät säkert 30 ggr! och jag överdriver inte, jag tror att det var ganska precis 30 ggr. det är så hemskt, ingen kan någonsin förstå.
det är en bok som min mamma har skrivigt när min lillebror Martin föddes, om hur hans 3 första månader var. ni kan aldrig fatta hur hemskt det var både för mamma, maritn och pappa och mej i ett litet litet hörn! jag har ont i huvudet för att jag har gråtit så mkt. jag är aldeles torr i hela mitt ansikte. jag kan verkligen känna hur jag förstår mamma men det är 1000 ggr så hemskare... stackars martin ♥ som satt fast i slangar hela tiden!! och tänkt nu mår martin så bra idag. jag läste det här för några minuter sen så jag har inte vetat att det har varit så här hemskt som det verkligen var. ååh, skit så tragiskt..

btw : mamma, jag kan inte förstå hur stark du är!!! först allt med martin och det var verkligen inte lite!! du kände dej så ensam och sen dör pappa och du står upp och det ser ut som att du inte känner dej så ensam men det gör du säkert! men jag vill tacka dej i alla dessa år. jag älskar dej omän jag inte säger det jämt men det ska du veta, jag älskar verkligen dej!

grönt äpple

jaa, jag har ju inte så mkt att skriva om. men jag mår faktiskt mkt bätre än igår =)jag var ju på moppekursen igår. för jag får inte missa den omän jag är sjuk. för de är ju bara o lyssna. just nu sitter jag och bloggar och äter et äpple ^^ jag har fått nya kläder. och för en vecka sen tänke jag : asså man behöver ju it ta med sej så mkt kläder (till turkiet) typ ett linne, klänning, kjol, shorts mm. för varje dag blev de bara mer och mer kläder... ååh, så svårt! för man kmr ju och köpa massordär oxå..... :S hehe aja det kmr gå bra när man har mamma =D