Mycket att göra

 
Både igårkväll och ikväll har jag försökt mig på att sälja iväg min litteratur från förra året. Hittills har det gått bra men det tar verkligen tid! Både att lägga upp alla annonser och att maila med alla samt skriva adresser på brev. Mycket att göra men det är ju värt då böcker efter böcker lämnar lägenheten med gläjde. Mycket mer än så har jag inte gjort idag. Ja, jobbat har jag ju också gjort såklart. Jobbar varje dag fram till skolstart. 

Halli hallå

Förra veckan gjorde jag lingonsylt för första gången och det gick bra. Känns bra i hjärtat att man har gjort den själv! :D 
I skrivande stund håller jag på att sälja min studentlitteratur.. Jag lägger in annonser och jag måste göra det en åt gången.. Och jag har ju inte bara en bok. Närmare 50 stycken, men nu har jag gjort bort det vilket känns bra. Hoppas bara att någon köper! Vill mest bli av med dem för att det tar så mycket plats.. Jaja, nu är planen att dammsuga och skura. Hejs svejs! 
 
Ps. Jag ska bli bättre på att blogga. 

Då var denna helg över

Igår körde vi på kräftskiva hos Jessica i hortlax. Så himla gott alltså!! Utgång på olles efter det. Var där en timme sedan stack jag, Jessica och Simon hem. Riktigt så roligt var det inte på olles. Men jag hade en trevlig kväll ändå. 

Idag har jag varit till stugan en sväng för att fika med mamsen, majken och Sandra. Lika trevligt varje gång. Sedan for jag och Jessica och kollade på då Marcus spelade fotboll. Efter den blev det häng hos oss. Myspys. Nu hade jag tänkt sova och ladda upp för sista jobbveckan. Jobbar ända till 8 september då skolan börjar om men detta är sista "hela" veckan jag jobbar, och det ska bli såå skönt att slippa jobba. Haha. Misstolka mig inte, jag älskar ju mitt jobb men jag tycker inte om att jobba på ett ställe så kort tid, om jag vet att jag ska vara på ett visst ställe ett tag är det en helt annan sak. Och nu är jag ju på fritte vilket jag inte tycker om lika mycket som att jobba på förskola. Så ja, jag längtar tills det är över.