Min helg

 
Det här är den enda bild jag har tagit under helgen. Tragiskt.
Simon kom ju hem i fredags och vi åt gott, såg film... Eller såg film och såg film, Simon och Tommy såg film medan jag sov. Sov exakt hela filmen vilket är såhär i efterhand väldigt tråkigt meeeen är man en trött individ är det inte mkt att göra åt. Däremot har jag blivit som en annan människa när det gäller tröttheten. Visst att jag kan vara trött efter en dag på jobbet och på kvällen när vi ska se något på teven och det är ju normalt men inte alls på samma sätt som förr i tiden. Kunde ju ta en pn direkt efter jobbet sen var det ändå omöjligt att hålla sig vaken där vid 20-21 tiden. Tänk vad några järntabletter gör susen! 
I lördags var jag på förfest hos Jessica där vi hade väldigt trevligt, följt av utgång. Jag har seriöst inte varit ut på säkert över ett år så tänkte att nu är det dags, men fasiken så klar jag känner mig där 😂 vi var där inne i 30 min, sen gick vi hem... Nä, nu kommer det dröja ett bra tag innan jag går ut igen. Inte min grej. Men förfesten var ju trevlig som vanligt. 
Igår var jag och Simon till Luleå för att köpa lite delar till min bil som ska fixas. Och när vi likaså skulle dit så gick vi in på lite andra affärer också. Sen vidare till munksund för att säga hej och kolla läget lite. Som en bonus fick jag med mig hem en massa tårtgrejer, såååå taggad på att göra nån tårta snart!!! Hihi. Tack, tack och tack! ❤️ 
Det var den helgen det. Det går alltid så fort...