Tillbaka till verkligheten

 
Hej bloggis! 
 
Just nu försöker jag förbereda mig mentalt för att snart börja skolan igen efter många välbehövda veckor av bara chill å jobb. Så otroligt skönt och som sagt, nödvändigt! Känslan inför skolstart, som är nu på måndag, är helt ok. Jag vill inte gråta och jag känner att jag bara vill dra igång så att jag får ta examen någon gång. Jag tänker väldigt ofta på känslan då allt plugg är klart. Jag som är en praktisk människa ut i fingertopparna längtar mer än ofta till då jag inte behöver sitta bakom skolbänken nå mer. Den dagen stavas F R I H E T. Jag drömmer om den dagen, som kommer vara betydligt bättre än då jag tog studenten just för att då är jag verkligen fri från allt som har med plugg att göra. Huvva. 
 
Men vilken härlig sommar jag har haft. Jag är fullt medmeten om vädret vi har haft. Väldigt upp och ner vilket bilden visar. Från att ha sol och lite moln till massor med mörka moln och åska... Ja, då vi hörde åskan så packade vi snabbt ihop våra saker och drog hem. Jag tänkte bjuda på några bilder och textrader av vad jag har hunnit med denna sommar. Om inte annat en liten snabb överblick för mig själv att minnas.

Mot höst (snart)

 
Lite höstinspirerat tyckte jag detta blev. Så mycket som jag älskar sommaren så älskar jag även hösten med dess mörker, kyla och bättre rutiner. Men vi är inte där riiiiktigt än. Jag hoppas fortfarande på någon fler varm dag att njutas av. 

I love you

 
Snart får jag krama denna goa kille igen!! Ikväll kommer han hem efter att ha varit i Krakow i för många dagar. Haha, jag tycker alltid att Simon är borta för länge. Jag skulle aldrig funka i ett långdistansförhållande... Tur vi inte har det. Det känns som att jag varje månad skriver ett inlägg om att jag snart får träffa honom igen. Det är ju dock så under tiden vi har skola.. Men ikväll får jag äntligen krama honom. Det pirrar i magen som om man har nyträffats ♥ Hihi.