Tisdag


Drog till bion kring 11 och såg the maze runner. Riktigt bra rulle!! Snart väntas hämtning och allt som innebär med att umgås med Eli. 

Graffiti a la wallingfordSäger godnatt med dessa bilder från förra veckan. Jobbade ganska mycket idag men det har varit en av de bättre dagarna faktiskt (förutom då jag är med kompisar såklart). Imorn väntas biotittande med Nadja. Längtar lite smått ändå. Har varit med henne tre gånger men ändå känns det som att vi har hängt hur länge som helst, störtskön. Ja, ni har ju säkert märkt vilka jag hänger med, annars lär ni göra det.

Aja, godnatt eller god morgon, sjuka värld. 

13.46

 
Och så är jag inne på min sista vecka här i Seattle. Eller ja, är här måndag nästa vecka också, men tisdag tar jag mina grejer och flyger tillbaka till Sverige. Jag kan inte längta mer alltså. Har planerat in saker denna vecka också som vanligt för att få tiden att gå. Har tänkt göra två 'to dos' innan jag far och det lär ni se i veckan eller till helgen. Spännande spännande. 
 
Snart börjar jag jobba igen och idag har jag inte gjort mycket ska ni veta. Men det har ändå varit en okej dag. Aja, då vet niii