Halloj i sjukstugan

Vad har vi hunnit göra förutom att vabba i veckan då? Ja inte så mycket faktiskt. Men det är trevligt det med! Jag har haft halsfluss och Simon har inte heller känt sig helt 100. Vi har tagit dagen som den kommer, vad vi orkat med helt enkelt.
 
Igår tog vi premiärdoppet för i sommar. Eller Joline och Simon. Jag stökade bort från frukosten... Självklart tog jag en massa kort också. Joline var så modig och tog för sig i badet, det var fint att se ♥ Vad som mer hände igår var att vi provade skippa Jolines dagvila. Hon vaknade nämligen kl. 8.35 och det är ju helt galet sent. Men ja, vilket humör hon hade på kvällen.. Det förväntade jag mig också. Men då har vi testat det. Hon somnade 18.40 igårkväll. Det tog 10 min för Simon att söva henne. Och hon sov till 7.40, så hela 13h. Shit!!! Idag fick hon sova 45 min och hon vaknade faktiskt av sig själv då vilket var skönt för då känns hon faktiskt utvilad. Vi får se hur läggningen och kommande tid ser ut men vi tänker att vi ska skära ner på hennes dagvila då det verkar ge resultat och hon verkar fixa lite sömn på dagen. Hon har ju haft väldiga problem att gå ner i varv och nattningarna tar ju normalt 1h för oss, vilket jag tycker är lite väl länge. Så förhoppningsvis gör detta att nattningarna går lite snabbare och att hon sover mer på natten. 
 
Simon har fixat så att vi kan köra robotgräsklipparen och vilken lycka! Det blir så fint och tänk, det är klippt gräs exakt hela tiden. Igår grävde vi upp en buske som bara är i vägen. Bara 3 kvar då! Sen är planen att köpa mer virke i veckan så Simon kan snickra ihop bänkar till eldstaden, jag ääär så taggad på att få den fin! 😁