Vardagsrum

 
Såhär ser vårt vardagsrum ut för tillfället. Vi ska skaffa någon golvlampa där baki fotöljen åså men sedan är vi nog färdiga här. Älskar att jag tillåts ha så mycket rosa som vi har!! Gammelrosa för att vara exakt. Jamen det ääääär ju så fint. 
 
Häromkvällen spelade vi volleyboll för första gången i år (!?!?!?!=?!?). Vi som brukar spela redan i slutet av maj, men inte detta år då typ ingen verkar speciellt sugen... Tråkigt! Jaja så kan det vara. Men SATE vad ont jag hade i mina underarmar. Jag hade en svullnad där bollen träffade armen som mest. Herreguud, vad ont det kan göra när man är så pass ovan. Det är ju samma visa varje år, att man får ont åså men inte har jag varit sullen i mer än ett dygn bara pga av volleyboll! Men vi vann så det är absolut värt smärtan 💪😏 

Människan jag älskar tusen gånger om

  
 
I fredags när vi hade gjort oss lite fina ville jag ta kort, då vi sällan gör det ihop. Någon som inte var sådär jätteglad över det var killen bredvid mig. Men han ställde upp ändå ❤ Hihi. Detta vart dock den enda fina bilden av typ 50 bilder.. Haha. 
Igår var det som sagt fullt hus hos oss från 16 till 23 typ. Väldigt skojj! Tycker om när vi har folk här. Men nu känner jag mig väldigt trött och sliten då jag känner av min förkyldning betydligt mer än tidigare dagar. Har ju varit förkyld i exakt en vecka nu. Får verkligen hoppas att lite extra sömn ska göra susen. Nu gäller det att ladda upp för ännu en arbetsvecka. 

Midsommardagen

 
Nu ligger jag i soffan efter en dag av städning, sortering av bilder och lite youtube, hehe. I skrivande stund ser jag Belgien-Tunisien där Belgien leder med 4-1 för er som vill veta. Snart ska jag gå och göra middag till mig och sen joinar Simon och hans kompisar. Lagomt till Sverige-Tyskland-matchen joinar även mina kompisar (tror jag iaf...). En dag med mycket fotbollstittande. Eller dagar, det är ju det enda man gör känns det som. Jobbar, sover, äter och ser fotboll. Älskar när det är såhär intensivt med bra sport!