Förra året denna tid

 
Helt sjukt att det är lika varmt här uppe i Piteå nu som i Frankrike förra året. Bjuder på några bilder från den resan. Den bjöd på många härliga skratt. 

Mors dag

 
I söndags då det var mors dag bjöd jag mamma på dessa. Hahaha... Passande då hon typ hatar smörkräm och sånt där gotteligott. Men hon höll med om att de var fina iaf ♥ Men hon fick faktiskt några retrogodispåsar som jag vet är uppskattat. Älskade mamma. 

Vilken jävla dag

 
Herregud säger jag bara. Idag kring tio tog vi vårt pick och pack och drog till grönan. Vi blåste upp våra flytsaker och började paddla ut i vattnet. Där låg vi och guppade och surrade varvat med en hel del skratt. Alltså vilken dag. Och sommaren har inte ens börjat. Bästa årstiden. Årets första dopp blev det också. Jag kan inte minnas att jag har doppat mig såhär tidigt. Men är det utomlandsvärme i Piteå i maj så är jag inte bangen. Och inte nog med det, nu på kvällskvisten har jag skrivit klart två inlämningar som jag har jobbat på i veckan. SÅ SKÖNT MED S O M M A R L O V. Älskade dag.