Dagens nytta


Före 👆🏼


Efter 👆🏼

Tog ett x antal timmar kan jag meddela. Storstädning var det ja. Nu har vi hunnit med både mitt rum och Petters rum. Intressant eller hur.. Men det är faktiskt vad Petter och jag har hållit på med hela dagen idag. Nu kallar dock sängen. Vill ba hem och sova nu. 😴

Förmågan att älska är nödvändig att vinna för att inte förlora sig själv.

Igår for vi till lule för att lyssna på två föreläsningar. Då jag kom hem klippte jag gräset dirket. Efter det gick jag och Majken baki huset och plockade massor med vinbär som vi sedan bakade en långpannekaka med vinbär i, såklart. Två påsar blev över så dom lade vi i frysen. Imorn ska jag definitift plocka mer! 
 
Idag var det ingen intressant föreläsning så vi är lediga idag. Dock så ska jag till Linda klockan två och börja fixa mej inför ikväll då vi ska på en sittning. Välkomstmiddag var det, hoppas det blir kul! Sen är det stuk som gäller. Är faktiskt taggad inför ikväll. Då vet ni vad jag gör! Hoppas ni också får en rolig dag/kväll.
 
 

håret blir grått för att det har blivit lite mögligt inne i huvudet - Christian 7 år

Nu känner jag verkligen att skolan drar igång! För er som inte vet så kommer jag hoppa på utbildningen förskollärare första september. Jag kommer att gå med två som jag har jobbat med i somras vilket känns bra. Börjar få liiite mer koll på litteraturen och hemsidan.. Är såklart jättenervös inför allt men det ska jag ta mej igenom. Tror inte jag är själv om att vara nervös. Och jag måste bara skriva att jag är så himla himla glad att både Emelie och Jessica också kom in på det dom hade som första val!! Obeskrivlig lycka.