under the sun where we belong

 
Kan ju säga hur himla arg jag blir då jag börjar jobba fem dar i streck så blir det sol och huuuur varmt som helst. Sen då jag blir ledig i måndags så blir det piss väder. Vafan. 4
 
Har hunnit med att fara till stan en sväng för att köpa lite presenter. Min kära lillebror fyller 17 idag. Grattis igen! Och min mor fyller på lördag. Sen så har ju Jessan fyllt. Så det är rätt många nu. 

till dej min fina

 
Då var pdol över för detta år. Det är något man längtar till varje år men detta år så jobbade jag hela helgen men hann ändå träffa trevliga personer och ha en rolig fredagskväll. Hade en trevlig lördagskväll också, for in till stan för att möta upp Jessica och Marcus för att bara vara där ett tag. Sen for jag hem och skötte Nala. Sedan har jag försökt sova ikapp de timmar jag förlorade under helgen då jag började tidigt. 
Min allra bästa vän har blivit 18 år och jag har inte hunnit gratta henne irl än då hon jobbar och jag har fotboll osv. Men imorn!! ♥ 
Hade tänkt dra iväg till stugan för lite lunch sen drar jag och jobbar kväll. Nu är det bara en och en halv vecka kvars jobb sen har jag ledig i drygt en vecka innan skolan börjar om. Så. Jäkla. Skönt.
Måste även säga grattis till er två sötduvor. Ni är allt fina ska ni veta.
 
 
 

bästa dagen på länge

 
Så galet bra onsdag! Jobbade från 10-19 idag. Var i Elof's café med Niklas och Anton. Så jäkla bra team vi var alltså. Kom så sjukt mycket folk eftersom vädret levererade för en gångs skull. Hade fullt upp med att laga mat i 3 timmar typ. Så tidigen gick snabbt. Dock så var det inte så kul att se alla ligga och njuta på stranden medan man själv jobbar.. Men sånt får man ta! 
 
När jag slutade for jag direkt till stan och mötte upp familjen för en middag på pdol. Så himla mysigt. Jag bara älskar att gå där. Vill typ inte sluta gå omkring. Och som avslutning på denna underbara dag åkte jag och Janne speed xxl (↑). Kan säga att jag är höjdrädd så ini bomben men jag satte mej ändå där. Lätt värt att pröva säger jag bara. Åh, bara älskar karuseller. Är som ett litet barn igen.