Den bjuder jag på

 
Jaa, hörrni, jag har glömt att berätta en sak. Den 13 februari hände det. Det var första gången det hände och ser ni på bilden?! Vilket jävla sår det blev. Nej, men jag ramlade på löpbandet för första gången och skrapade upp ena knät. Haha. Den bjuder jag på. Jag flög inte av om ni tror det, men jag gick av för att hämta nå papper sen så skulle jag bara kliva på det och jag tänkte ju inte att det var igång... Jag vet inte hur jag tänkte alls. Men ena benet for då iväg bakåt. Måste ha sett lite roligt ut iaf. 
 
Imorn är det onsdag och då är det jobb som gäller. Ska vara i förskoleklass i hortlax denna gång, spännande! Förhoppningsvis får jag även göra min praktik där. Sen har jag lite planer på kvällen, ska baka... Haha, det tar aldrig slut!! Torsdag är det ltu som gäller. Sen är det fredag och då kommer Simon hem! Wehååå, det är så tråkigt utan honom här.. Det var min vecka det. Veckorna går snabbt men månaderna seeeegt. 

Hallen

 
Här är två bilder på vår hall. Jag är så nöjd med hur det ser ut! Främst med lamporna, så fina! Jag är så himla nöjd över denna lägenhet. Tycker om den väldigt mycket. Sikken tur jag har, alltså. Får flytta in till en fin lägenhet med bra läge bara sådär, och sen att jag fick flytta in hit med världens bästa kille. 

Toppsöndag

 
Igår var en bra dag. Vi handlade lite limpa och sånna nödvändigheter för att sedan ta med en matsäck ut på isen. Och vilket jävla väder det var! Strålande sol. Grymt säger jag bara. Senare på kvällen kom några av tjejerna över på kalas. Nu är snart allt fika slut och herregud vad skönt, det har ju tagit upp i princip hela frysen. Vid klockan sju for även Simon iväg till Sandö, vilket inte är så kul.. Hatar när han far iväg såhär, tur det inte är så ofta!