Halloween är igång


Såhär ser jag ut ikväll. Grymt lätt att göra faktiskt, alla skulle kunna göra detta. Det tog bara lite tid. Har en vit klänning och rosa strumpbyxor till. Kör påkilklackar och benvärmare också, haha, var länge sen man hade benvärmare! Aja, blir kul att se hur alla ser ut. Ska snart hämta upp Maja sen far vi mot Clara. Så roligt vi kommer ha! 

EländeFina fina människa. 

Kring två for jag till Älvsbyn för en sleepover hos Miriam som jag inte har sett på jättelänge! Kändes bra i hjärtat att få träffa henne igen. Vi snackade ett tag sen for vi och åt på heart to heart, så gott. Efter det köpte vi hem gotta som vi åt medan vi såg the green mile. Mirre hade it sett den vilket är ett måste här i livet. Så till er som inte har sett den, se den. 

LängtarExakt såhär känner jag nu. Har inge julkänslan direkt (än) men längtar så grymt mycket till december och till första advent då man får börja julpynta. Oj så skoj. Håller just nu på med en spellista med julsånger. Om ni inte insett det än är det lätt min favorithögtid. Så kul med julen!