Första advent ✔️



Igår var det första advent och vi for till luleå en sväng då vi hade lite ärenden att göra. Sen gjorde vi middag med Frida och Oscar. Mycket trevligt må jag säga! Vad som var mindre trevligt var att donnan var otroligt onöjd då hon sovit väldigt lite under dagen. Har märkt att hon måste få åtminstone en långsovning under dagen för att hon ska vara på hyfsat humör på kvällen. Nu ligger hon här i sin egen säng bredvid vår säng. Det går ju superbra med att hon sover i egen säng förresten. Vi alla sover så bra om nätterna. Nu, vilken dag som helst, hade jag tänkt sluta amma helt då det bara blivit en jobbig grej numer. Joline har blivit mycket mer hetsig och vill ha mat direkt och får hon inte det blir hon galen. Så snart är det flaska på heltid som gäller. Vilket innebär att jag ska få sova en hel natt utan några uppvak.. Herregud vad ljuvligt. Behöver jag skriva att jag längtar?! 
I helgen har vi fått upp lite mer julpynt och även granen. I år vann Simon över mig så vi köpte en plastgran till slut. Men tycker den var himla fin ändå, för att vara en plast! Och hur fina var inte julstrumporna som vi hängt upp uti kaminen. 



Joline har upptäckt sina händer och kan även greppa saker och ting. Tycker hon ser så stor ut på dessa bilder... Min lilla tjej ❤️ tänk att idag är hon tre månader. Helt galet ju.