Glad påsk!

Nu är jag klar med uppgiften och det känns så förbaskat skönt. Nu vet jag att jag kommer njuta till max utan att ha dåligt samvete för att jag har plugg att göra! Åååååh, så skön känsla. Jag har hunnit hämta ut medicin och nyss började jag med packningen också. Jisses, vilken go känsla jag har nu.. Trodde jag skulle behöva sitta tills ikväll med denna uppgift, men ICKET!! Haha.. Ibland är det svårt att uppskatta tid på inlämningar. 
 
Simon for förbi munksundsfamiljen tidigare idag och kom hem med detta ↓ Snacka om vardagslyx. Att få hem fina och goda ägg, och ett godisägg. Tack gulleni ♥♥♥ 
 
Och glad påsk på er!
 

Sista dagen innan vi far

 
Imorn far vi!! Jag är sååå taggad på att fara iväg!! Känns nästan lika roligt som om vi sku fara utomlands, okej, kanske inte riktigt samma känsla... Vem försöker jag lura? Men är det sol i fjällen och familjen är samlad, det är tipp topp. Det kommer högt upp på min nu-mår-jag-som-bäst-lista. Jag hoppas verkligen på sol denna vecka. Förra året var riktigt katastrof faktiskt... Det bara måste bli bättre. Men nog om det.
 
Igår bakade jag och fixade lite ugnspannkaka som jag tog på mig att göra. Sagt och gjort. Nu idag är planerna att packa (näää, jag är absolut inte ute i sista minuten..), hämta ut astmamedicin och göra klart en skoluppgift som jag inte börjat på! Det ska väl gå? Skoluppgiften är inte så stor så jag hoppas det inte tar heeela dan. Oh, juste, ska baka lite bröd också... Okej, nu måste jag sätta igång om jag ska hinna allt detta. 

29/03/18

 
Ja, ni ser ju.. 
 
Jag satt i soffan i vardagsrummet och tänkte börja plugga efter frullen som Simon och jag åt tillsammans. Jag hör hur det börjar låta i köket och säger att det är nått som låter.. Simon går och tittar ut genom fönstret och säger att det droppar vatten på fönsterbrädan utanför och därav ljuden jag hört.. Dock så stämde inte rörelserna och ljuden. Det kom flera vattendroppar men inget ljud, förrän några sekunder senare, vilket är märkligt.. Han tar ytterligare något steg till köket och då hör han hur det droppar här inne!!! Precis ovanför vår köksgrupp.. Ja, vi har alltså fått vattenskada. Man ser betydligt mer på bilderna med blixt och såhär mycket syntes det inte alls imorse när vi upptäckte det... Det hade inte hunnit börja rinna nerför tapeterna då. Aja, TUR vi inte bor i en bostadsrätt. Och TUR vi ska flytta två veckor efter Jäckvik! Om det nu inte är vattenskada i den läggan också...