Nu är sovrummet dokumenterat!

 
Igår somnade jag i soffan redan vid 21 då Simon drog sig till sovrummet för att spela dator med sina kompisar. "Plikten kallar"... Mm, juste ja. Det är tur han inte spelar lika mycket som förr iaf. Vid 23 så gick jag till sängen för att sova vidare, och jag sov till åtta imorse. Eller rättare sagt, jag blev väckt av mitt alarm kl 8. Haha, hur kan man sova så länge?!?! Det känns bra att jag är dunderförkyld, då kan jag skylla på det. Hehe. 
 
Som ni ser så har jag dokumenterat sovrummet nu iaf, så nu är jag 100% redo för flytt. Vi längtar så otroligt mycket till vi får flytta alla saker och börja inreda! Vilket kapitel i livet alltså. En lägenhet med balkong i söderläge, det ni!! Det snackar man inte bort. 

Min tur 
Japp, nu har jag oxå trillat dit. En rejäl förkyldning. Det började i fredags och har bara blivit värre sen dess. Men jag konstaterade nyss att jag har varit väldigt lite sjuk den senaste tiden. Jag som alltid annars blir sjuk några gånger under vinterhalvåret. Detta är första gången denna vinter. Peppar peppar!!! Så nu ligger jag i soffan och degar. Ska ligga här hela dagen... Jag jobbade i helgen även fast jag inte var särskillt pigg, så nu ska jag bara ta det lugnt nån dag. Ha en bra måndag!! 

TB

Haha, tänkte att jag visar mina hårresor jag har haft, inte särskillt många men kan vara kul att titta på! 
 
Väääldigt länge sedan.. Jag trivdes dock grymt bra i rött hår minns jag! Hahaha, snacka om fotbollsfötter... ↓ (sommar 2012)
 
Här var jag typ brun/röd-hårig, nån blandning.. ↓ (mars/april 2015, tror jag...) 
 
Väldigt mörkhårig ↓ (Valborg 2015)
 
Detta var inte så länge sen, snart två år sedan var jag sugen på blont för första gången i livet ↓ (tidig vår 2016)
 
Här fick jag nån flipp och körde riktigt spontant på rosa hår! Det blev dock vädligt kortvarigt men trivdes i det oxå ↓ (vår/sommar 2016)
 
Sedan dess har min plan varit att spara ut håret tills jag har min egna hårfärg i hela håret.. ↓ (julen 2016)
 
... Det har tagit ett bra tag (sommaren 2017) ↓ Man kan se lite lite ljust som fortfarande är kvar längst ner på vänster sida.
 
Och nu är det äntligen hela håret min egna hårfärg! Haha, vi får se hur länge jag tänker ha det såhär innan jag blir less. Men jag tycker ändå jag har hållt mig länge från att göra nå denna gång! ↓