31 augusti

hej! fyfan vilken dag! vi började 8.10, hade en lektion sen hade vi hål i en och en halv timme sen hade vi en lektion sen vare lunch, i dag var de palt, och så hade vi en timmas hål igen! och så en lektion och så 40 min hål sen hade vi klassråd. usch!! tänk om vi hade fått skippa allt hål då skulle vi typ få sluta kring tolv.. for till jessica efter skolan de var en timma tills bussen kom så de är tur jessica bor i stan =) for hem duscha, åt och nu är jag här :) blir väl att se på match ikv. f18 spelar på heden mot älvsbyn! Två av mina snälla klasskamrater spelar i älvsbyn så hoppas de går bra för dom iaf. Dom heter agnes och emma ifall ni ville veta haha ;) ahmen ska se oth nu, ching !

ondheten är grym

heej! har inte bloggat nå idag eftersom direkt efter den långa skoldagen så for jag och emme hem till mej där jag skrev lite på en inlämning. sen kom även jessica, lisa och maja. tack för att ni kom! och tack för förklaringen maja! de hjälpte verkligen. måste oxå meddela att jag har så grymt ont i halsen!!! jag hatar de.
sov gott alla!
tagen i fredags! :)

rosa nagellack

tjo! har en liten sovmorgon idag. börjar 9.20. nu går livet som på en linje. de går inte bra och inte dåligt. längtar till ikv då jag ska få träffa maja och emelie. ska prata med dom om en speciell grej. aja, ska väl börjar göra mej klar :)