Rolig nyhet

Igår fick jag veta något som vi har väntat på i över ett års tid nu. Simon ringde mig och sa att han hade fått ett mail om att vi har fått möjligheten att byta lägenhet till en trea. Vi har en tvåa nu för er som inte vet det. Det känns verkligen jättebra att få byta till en större lägenhet. Vår känsla nu är att vi kommer kunna bo där några utan att behöva stressa med att köpa hus. Det känns tryggt. Så i slutet av april så bor vi i en trea, vänner!! Och det kommer bli den skönaste flytten ever, vi flyttar inom samma byggnad ;) hehe. Men nu ska jag njuta av denna lägenhet så mycket som jag bara kan, för jag kommer säkert känna vemod när vi väl flyttar, haha. 
 
 
Nu när jag tittar igenom bilder på lägenheter kommer jag på mig själv att inte ha en endaste bild från sovrummet... Skämmas borde jag göra!! Men jag lovar att nån bild från sovrummet ska bli innan vi flyttar. 

Tulpaner

 
När man får så mycket blommor att man kan klippa av några och sätta i små "vaser" lite vart stans här hemma. Det är kul! Har fått hela fem buketter sammanlagt, haha. Det är galet. Men jag klagar inte, blommor är så himla himla fint och gör så otroligt mycket till ett hem. 

23

Hääär har ni min födelsedagstårta. Jag har gjort en till men den vart inte lika estetisk, enligt mig. Idag har vi haft besök hela dagen. Från klockan 13 till 20 har vi haft gäster, så nu sitter jag i soffan och njuter i mjukiskläder under en filt. Tagit bort sminket har jag också gjort! Det ni!! Men gud vad trevligt det har varit idag. Jag har hunnit träffa min familj/släkt och Simons familj/släkt. Vad man har många omkring sig som man verkligen bryr sig om ♥ Och så mycket fint jag har fått idag.. Än en gång, STORT tack för allt!