I taket lyser stjärnorna

 
Detta är vad vi har ätit hos Jessica. Bakad potatis med en god kycklingröra + sallad. Till efterrätt en röra med turkisk yogurt och vit choklad + fruktsallad. MUMS.

De senaste veckorna

De senaste veckorna har jag varit på läkarbesök och tagit olika tester samt röntgat mig för att se vad som är fel med mina lungor/luftrör/andning. Alla test har visat att allt ser bra och normalt ut vilket jag inte förstår... Ett test visade att jag inte har astma. Vad är då fel?? Hur kan det visa så bra när jag har så jäkla svårt att andas vid ansträning speciellt. Jag får ju verkligen ta i för att bara andas, ibland även då jag inte har ansträngt mig alls. Jag blir frustrerad. Men läkaren som jag går till sa att han har skrivit ut en kortisoninhalator som jag ska ta 2 ggr/dag i en månad så får vi se om det gör någon skillnad. Vid akuta behov så kan jag även ta bricanyl, vilket ger effekt direkt (det gör inte kortisongrejen). Hoppas, hoppas.
 
Från det ena till det andra: Simon har tagit sig in på sin drömutbildning, nämligen brandman!! Så himla roligt att han kom in! Han har surrat om att bli brandman ända sedan jag lärde känna honom, som är ett tag sen, 2012. Och nu tog han steget och sökte och kom in. Grymt jobbat alltså. Så januari 2019 kan han titulera sig som brandman och jag som förskollärare (förhoppningsvis!!!). WIIII. Äntligen går något åt rätt håll. 

Gran Canaria here we come

Hörrni, jag måste berätta en hemlis, som inte är en hemlis egentligen. Men JAG SKA TILL GRAN CANARIA!!! Vi far 3o:de december och är borta en vecka. De som far är jag, mamma, majken, moster Marie och kusinen Ida. En riktig tjej-resa! Jag kan inte sätta ord på hur lägligt det där kom. Mamma ringde mig i veckan och sa ungefär
Mamma - jag har en fråga
Jag - jaha, och hur lyder den?
Mamma - vill du följa till gran canaria den 30 december? du får 5 minuter på dig att fundera, ring upp sen och säg om du vill eller inte
 
Herregud, vilken chock, speciellt då mamma ringer och frågar. Hon som inte gillar att åka utomland lika mycket som jag och Majk gör! Så jävla nice. Lite mer motivation att bli klar med allt innan jul nu!! Kan knappt tänka på det för då blir jag för speedad typ. WIii. Snacka om att det kommer bli mååååånga bilder därifrån, håll i er säger jag bara.