Dagens

Bild från vårens Frankrikeresa.
 
Idag har jag inte varit särskilt produktiv.. Jag och Simon påbörjade första filmen av Sagan om ringen förra veckan och har även sett andra filmen. Och idag påbörjade vi den tredje och sista filmen. Detta är andra gången jag ser dem och denna gång tycker jag om filmerna mycket bättre. Jag har gjort bort lite plugg idag också. Och så avslutar jag dagen med ett nattpass. Det är sovande natt här vilket jag uppskattar! Haha, jag, vara vaken en hel natt... Skulle inte tro det. Ska faktiskt gå och lägga mig nu. Upp 5.30!

De senaste dagarna

 
Vi har hunnit vara på spa tillsammans. Det var Simons present från mig och jaaa, han fyllde år i somras. Men så kan det bli. Utomhus poolen tyckte jag var det bästa med allt. Det var kanske inte bästa dagen för att kika på utsikten men det var lika härligt för det. Och att vara själva under hela vistelsen var klockrent. Hit ska man fler gånger. 
Sen har Simon hunnit åka på magsjuka de senaste dagarna. Livet var tungt för honom då ;) haha. Och jag har gjort bort några examinationer för denna kurs. Känns bra. Jag bara räknar ner. Jag veeet, det är länge kvar men jag ser så fram emot att sluta plugga. 

Alla ord är för fjuttiga

 
Du vackra människa, innifrån och ut. Detta är så orättvist.
När jag och mamma pratade om pappa när jag var mindre sa mamma till mig att Gud behöver de allra snällaste och omtänksammaste där uppe, därför behövde han sno pappa från oss. Och kanske behövde han Monica också. Jag kommer ihåg när hon erbjöd sig att skjutsa hem mig ganska ofta när jag hade varit hos Jessica och skulle gå hem. Det var inte speciellt långt men jag var väldigt mörkrädd även fast jag var gammal nog. Jag var såååå tacksam för att jag slapp gå förbi en viss väg som jag ibland sprang förbi bara för att ha det bortgjort. Jag kommer ihåg en gång då jag fyllde år, jag fick en hembakt limpa av Monica som var såååå god. Och så himla söt som ger mig en limpa då jag fyller år. Älskade Monica. Och min älskade vän. Önskar att jag kunde göra någonting. ♥