27/2

 
Igår vid åtta mötte jag upp em på en prommis. Alltid lika skönt att få gå och andas in frisk luft. Promenerade sedan hem och gjorde mig redo för sängen. Jag var sååå trött. En vecka fullt med planer och kanske inte jättemycket sömn alla nätter resulterade i en astrött Moa. Mycket tänkande har det varit också! Aja, snart ny vecka. 
 
Idag är planen att snart gå upp och äta frukost. Efter det blire nog en prommis i finvädret. Jag och majken kanske skulle in till stan sen, behöver dock ingenting men Maja ville dit. Ikväll ska vi fira Janne som fyller 50 år på tisdag. Så lite galejj denna helg också. Mycket trevligt alltså. Hoppas ni får en trevlig lördag ni också. 
 

The sound of silence

 
Fredag är kommen. Idag var jag på kompetensutveckling i 2 timmar på förmiddagen vilket var spännande och rätt intressant. Sedan vidare till norrfjärdens förskola och träffa alla underbara människor och barn. Det var en grymt härlig dag med grym stämning, okej, det är det alltid där. Men jag var gladare än vanligt. 
Vet ni hur lite taggad jag är på att börja om med skolan... Vill. Verkligen. Inte. Tillbaka. Jag vill bara jobba... Jag vill ha ett ställe där jag jobbar och trivs. Att få jobba med barn och deras tankar är nog det bästa jobb som finns. Jag kan verkligen inte tänka mig något annat jobb nu. Aa, mitt intresse för barn bara ökar.