Halvvägs

 
Jaha, då är det onsdagkväll. Herregud vad det går snabbt nu. Hela förra veckan var jag som sagt väldigt upptagen i princip varje kväll. Denna vecka har det inte varit lika fullspäckat och jag säger bara TACK och lov för det. För på jobbet äre kaoooos. Verkligen. Underbemannat och mer barn på det. Fyfan så sjukt. 
Igår var iaf mamma och janne förbi här och käkade lite jordgubbstårta. Det var mysigt! 

-

 
Här kommer lite bilder från i torsdags då vi var i jävrebodarna. När jag blir stor vill jag ha en stuga vid vattnet. Punkt slut.
 
I helgen har jag packat och flyttat grejer. Massor med saker. Ni kanske undrar vart? Jo, till Simon. Så nu bor jag med Simon i stan, och himlar vad nice det är kan jag meddela er. Då vet ni det. Är det något mer jag har tänkt säga till er? Hm.. Nä, faktiskt inte vad jag kommer på. 

22/7

 
I veckan har jag faktiskt hunnit med mycket. I måndags packade jag hela kvällen. I tisdags fyllde bästkillen år och vi gick på picknick samt såg Tarzan. I onsdags var det middag hos em med alla tjejer. Igår var vi på en stuga i jävrebodarna och käkade middag + efterrätt med några av Simons kompisar. Idag har jag jobbat sent + packat och uppenbarligen fotat med majken.