Inte länge kvar nu

 
Alltså min vardag... Ja, ni vet vad jag gör. Studerar, jobbar ibland, tittar på serier, spelar fotboll, städar, bakar OSV. Jag tar inga kort nu för tiden och jag vet inte vad jag ska blogga om. Därför bloggar jag så sällan. Men det är bara en vecka och två dagar tills vi far till fjälls. Det blir så att Sandra ska följa med ändå vilket ska bli skitkul!! Hela tjocka familjen ♥♥ 

Symphony

Go kväll på er!
Idag har jag bakat och stökat. Har bakat till Sallys kalas som hon ska ha nu på lördag. Kan bara föreställa mig hur taggad hon är inför det. Som ett brev på posten fick jag en riktigt tråkig mensvärk att försöka hantera. Det slutade med att jag gick och sov i en timme när jag hade bakat klart. Resten av kvällen har jag sett olika teveprogram oså.
Tors och fre ska jag jobba i hortlax och sen så väntar en händelserik helg för mig och Simon. Vi ska på middag fredagkväll och lördag blir det dop i Luleå. Så kul! 
Nä nu ska jag ta tag i att duscha. Hej hopp! 
 

10:12

 
I söndags innan jag började jobba så drog jag och Simon ut till Jävre där vi har stugan. Det var så bra och härligt väder så jag kände mig tvungen till att gå ut. Vi drack kaffe i vårsolen och bara njöt. 
Idag jobbar jag bara 4 timmar så jag hade tänkt ta tag i lite städning innan jag börjar. Jag kommer inte hinna allt jag måste göra men får fortsätta efter att jag har jobbat. Sen ikväll ska jag och mamma till Sandra. Mys.