En fredag i toppklass

 

I fredags på eftermiddan kom han hem och jag var/är lycklig. Jag hade förberett vaniljpannacotta sedan kvällen innan. Toppat med blåbär och vit choklad. Superenkelt + supergott. Kan det bli bättre? Sedan blev det kortspel med Tommy och Martin. En fredag i toppklass. 

Att älskas utav dig är vackraste för mig

 
Imorn kommer hajna hem, äntligen säger jag bara!! Så skönt att ha honom på hemmaplan igen ♥ ♥ ♥ Älskade älskade människa. Så ihelgen blire att mysa med denna, och även hjälpa Simons mormor å bonusmorfar att flytta. Lugn och trevlig helg. Precis som jag gillar det.

Produktiv dag

 
Idag sedan klockan 8.30 har jag pysslat med detta ↑ Mamma undrar vad som har hänt och det gör jag med. Jag har verkligen fått en bak-period nu när jag har en köksmaskin! Så otroligt händigt och smidigt att ha en sån ska ni veta. Tack än en gång för den, Vera och mamma ♥ Sen tog det väldigt länge att göra dessa ljus också! Gjorde dem under tiden som jag bakade för det tog så grymt lång tid att smälta stearinet. Men till slut så vart allt klart och jag kunde äntligen få stöka bort allt! Vilket också tog tid. Och nu håller jag på att tvätta. Hej och hå! Snaaaart ska jag slå mig ner i soffan och börja titta på någon ny serie. Vilken vet jag inte än..