Var är du kära sommar?

 
Alltså ursäkta mitt klag och gnäll men HERREGUD vad jag är less detta väder. Det bara regnar. Å regnar. Å regnar. Det suger verkligen att jobba när det regnar. Vi tvingar oss ut såklart men idag när vi bara hade tre barn så stannade vi faktiskt inne hela dagen då det verkligen har regnat i ett sedan imorse. Usch. Det får mig att dagdrömma om dagar på stenskär med nära och kära. 

12 o 13 juli

Både igår och idag har jag jobbat och det känns bra. Igår var det lite kämpigt att komma tillbaka efter att ha varit sjuk till gnäll och gråt men annars så gick det bra. Fick ett litet städryck då jag kom hem, så nu är det bortgjort inför helgen. Hade öppning idag så jag var i hortlax tio i sex imorse... Så på en stund ska jag ta en sköööön tupplur. 
 
Alltså min sambo, han är ba bäst ♥

En tyst dag för mig

 
En dag och kväll i jävre. Goooode härligt! Vi for till stugan igår kring 1 tiden och kom hem kring 20. Vi for över till jävreholmen och var där nån timma, sen tillbaka till stugan för middag. Fotbollskrocket, boule och ett tärningsspel hann vi med. Hatar inte spel. Där mot kvällen började jag känna av att min halsont hade förflyttat sig till stämbanden. Ville helst av allt bara vara tyst igår och så även idag. Så idag vaknade jag upp med ännu hesare röst och blir därmed en sjukdag för mig..