Jag är helt tom på ord

 
Som sagt, jag älskar verkligen hösten och dess färger. Och om jag fick önska något så är det SOL. Jisses vad regn det har varit de senaste veckorna.. Men vad gör det om hundra år? 
 
Jag har verkligen en bloggtorka nu. Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om. Det känns som att jag är ny med detta. Faktum att det snart är 10 år sedan jag började blogga! Helt galet.
Men som fortsättning till bloggtorkeämnet- Hur skriver man ett inlägg? Vad skriver man om? Vad vill folk läsa om? Så många frågor och så lite svar.. Nä, men allvarligt. Jag vet inte vad jag ska skriva om längre... Jag är helt tom på ord. 

Byte av mattor

Här hemma har vi bytt mattor, både under soffan och under köksgruppen, tog dock bara kort på detta byte ↓ Men det känns skönt att ha en matta som inte är svart och inte långhårig. Aldrig mer långhåriga mattor, hehe. 
Det är ju mysigt med långhåriga men opraktiskt enligt oss. 
 

Winter is coming

Nu är verkligen hösten här och det känns helt okej. Jag försöker jobba så gott som det går, utöver plugg och sjukdom. För några dagar sen for jag hem till hortlax för middag med familjen vilket var ett tag sen så det var mysigt. Spelar fotboll än gör jag, nu har vi bara två matcher kvar av allt och det känns bra att denna säsong snart är över. Juste! Jag och Simon har flyttat runt lite saker här hemma som vi blev nöjda med. Bilder på det får ni senare nån gång;)