Mysfredag

Åh, så härligt med fredag! Första veckan av praktien gjord och det känns superbra. Jag trivs verkligen jättebra där jag är nu. Barn och personal känns det superbra med. Men alltså så härligt att ta helg kl 10 idag. Jag fick värsta stämningen när jag kom hem just för att jag såg fram emot att tända lite ljus, dricka mitt favoritte och så vräkte snön ner utanför fönstret. SÅ MYSIGT JU! Det äääär så otroligt nära till julpynt nu hurrni...
 
 
Och ser ni? Nu har vi fixat en glasskiva också! Jag är så himla nöjd med detta bord. Jag får verkligen en adrenalinkick (eller rättare sagt ett lyckorus som Simon rättade mig med) av sånt här, pyssel som man får användning av, som mamma brukar säga. 

November-bröllop

 
Vi var ju på bröllop i lördags och det var min bonuskusin som gifte sig. Det var verkligen jättetrevligt! Ett riktigt bra och välplanerat bröllop. Jag glömde kameran i all hast tyvärr, därav mobilbilder........ Usch. 5 minuter innan vi skulle fara spillde jag på min klänning så jag fick panik och var 1 mm ifrån att börja gråta men jag öppnade garderoben istället och tog ut den första klänningen jag såg typ. Den dög. Och kvällen var räddad. Pju. Men som sagt, ett mycket trevligt bröllop. Och skoj att det anordnades i november! Det är ju inte så vanligt. 

Dagens tanke

Idag har jag gjort bort min första dag av praktien. Jag är på en småbarnsavdelning i djupviken denna gång. Inte ens i närheten av vad jag önskat och detta är min tredje praktik.. Lika bra att inte önska nästa gång vi har vfu, vilket är till våren. Det är även sista praktiken och herre min gud så skönt det ska bli. Ogillar väldigt mycket att ha praktik just för att jag upplever det ofta så att vi får förhålla oss till ganska mycket utan att få en chans att tycka och säga hur man själv vill ha det. Jag har alltid tyckt det varit jobbigt med praktik, även då jag gick barn och fritidsprogrammet på strömbacka. Det var ju inte förrän då jag började jobba och verkligen fick känna på att vara en i gänget som jag började att älska detta yrke. Det är verkligen något speciellt att vara praktikant och jag trivs inte alls i den rollen om jag ska vara helt ärlig, men det är bara att bita i det sura äpplet för jag vill inget hellre än att vara klar med utbildningen. Men som tur är känns det som ett bra ställe detta. Det var min första känsla och den brukar faktiskt stämma, inte alltid men oftast. Sen så är ju Sofia inte så långt bort, hon fick nämligen plats på samma förskola bara en annan avdelning vilket känns jättebra! 
 
 
Idag for även denna kille till Sandö.. Igen. Dock så kommer han hem under helgen den här gången så han är inte borta två veckor i sträck! Gissa vem som sken upp som en sol när hon fick veta det?