22.27


Ja, bilden säger ju allt. Igår så tog jag mej tid för att kamma igenom mitt hår eftersom det kliade så fruktansvärt och så har det just gått löss på jobbet. Och självklart hade jag löss. Sjunde gången..... Usch och fy farao så äckligt det är. Har alltså gått omkring med massa medel i håret hela dan idag, på jobbet och på rusta. Det var speciellt. 

Nu har jouren dragit igång och herregisses så nervös jag har varit. Speciellt imorse!! Alarmet var ställt på 4.30 så ja, ganska tuff dag! Men slutade tidigt så fick ju sova efter jobbet. Och allt har gått så bra, så bra. Är så nöjd med dagen!!

Då var psg över för detta år


I fredags blev det utgång med Johanna som hade kommit upp från Stockholm!! Vi var ett tjejgäng som for till o'learys. Inte sådär jätteroligt men herregud vad snyggt det var inrett! Helt klart min stil! 

Lördag var det matcher som gällde. Majas lag åkte ut i straffar i sextondels tror jag. Vilket sög. Och idag lyckades jag släpa mej och Petter på en springtur. Heja heja. Sen for jag å mamsen till lf och såg två finaler. Det var denna helg det..

Mitt sköna liv

 
Roligare än såhär får vi det inte. Det bara regnar och regnar, rejält. Som ett barn sa idag "titta, vad solen gråter mycket". 
 
Jani, vad har hänt de senaste dagarna? Jag har varit med Petter ganska mycket. Vi hängde med Lina, Jonte, Filip,
och Matilda i tisdags, vi har varit ute och sprungit, vi har hängt lite med Harry OSV. Imorgon är det fredag och hej och hå vad veckorna går fort nu!! Nästa vecka börjar sommarjouren och herregud vad nervös jag är! Aja, det blir säkert bra detdär. Nu blir det mat sen ut och kuta i skogen! Förhoppningsvis skypa med Emelie också.