Tisdag


Idag tog jag endast en bild då det var så dåligt väder. Det var dock inte så blåsigt så jag frös inte så mycket idag. Daniels kommentar idag var dock klockren "Moas blodflöde jär som en död fisk". Så sant, det är förjävla dåligt men det funkar iaf. Ikväll ska vi iaf äta sill och potatis och som efterrätt blire grilla banan med choklad i! Längtar, för det är så huvva gott. M u m s. 

19:19


Igår var det fruktansvärt blåsigt men vi stod ut i några timmar, fram till lunch då for vi till ett annat ställe och gjorde upp en eld och grillade hamisar. Sedan bar det av till stugan för mys. Drog ut på en springtur gjorde jag också. På kvällen grillade vi pinnbröd och sate vad gott alltså! Ja, det var den söndagen det. 

Fjällen bjuder upp


Dag 2 här uppe i fjällen. Idag visste vi att det skulle vara finväder så vi var ute redan nio. Jag och Maja gick hem i skoterspåren vilket tog 45 min ungefär (grymt hurtigt, jag vet). Dennis och Sandra for hem för ett tag sen så nu äre lite tomt här i stugan då vi ba är sex nu. Trååååk, men det var kul att de kom nån dag iaf. Som ni kan se på bilderna fick vi sol hela dagen. Det gjorde Moa glad ☀️🙌🏻