Jag är less på halka

Hade fotbollscup igår hela dagen och det gick bättre än väntat för oss. Det var faktiskt riktigt roligt. Kom hem kring halv nio och åt direkt middag. Gick sedan till soffan där jag befann mej hela kvällen. 
Idag har jag och mamma varit ute på en lång promenad med nallen, hoppas hon blev nöjd. Vi höll på att ramla säkert 20 gånger för att det är så djuriskt halkigt. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu.. Men vi får väl se vad som händer.
 

Världens ände


Min julafton var helt perfekt. Trodde det skulle bli jättetråkigt eftersom ba dali och mormor och morfar skulle komma men det vart jättetrevligt. Dennis kom också vilket jag inte räknade med. Som bonus fick jag även en massa fina julklappar. 

Dagen efter julafton drog vi ut, jag Jessica Lisa och Emelie. Det var hur roligt som helst, men dagen efter mådde jag sämst. Trodde jag var sjuk där ett tag. Mådde illa hela dagen så det är typ inte värt att dricka för mej. Det är verkligen jättekonstigt att jag mår såhär dåligt för jag drack inte speciellt mycket. Tror jag är känslig mot alkohol eller nå för såhär ska man bannemej inte må. 
Åt så mycket som en korv och fem rån + ett halvt äpple. Inte likt mej. 

god jul alla

CHRISTMAS EVE.
 
Då var dagen kommen. Dagen vi alla väntat på. Julafton. 
Ha en bra jul allesammans.