Vad denna tisdag erbjöd


En riktig rolig dag för barnen. Men inte för mej som är så jädra less all snö och slask. Vill verkligen ba ha vår, en fin vår. Och som pricken över i:et har jag fått tandvärk. Började få det igår men trodde det skulle gå över men icket, så jag ringde idag för att få tid och det fick jag. Vart så himla orolig att jag skulle behöva göra en rotfyllning igen (vilket jag inte skulle haft råd med typ) så ville kolla upp det direkt så det inte skulle bli värre. Men som tur är är det ba min visdomstand som spökar lite. Tack och lov!! 

några år sen

 
Idag bakade jag och tjejen som sover på bilden bananbröd. Det vart riktigt lyckat så det blir nog att göra igen. Blir nog att baka mer grejer längre fram i veckan. Hade tänkt hjälpa mamma lite med mat och fika till Jäckvikk. Snaaaart far vi!
 

21.00


OJ vilken gårdag!!

Började allt med lite fix med Sarita och Lina. Sen var det vigsel i stan och herregud vad det rann tårar. Det var verkligen så himla vackert. Kanske klyschigt men jag brukar inte bli rörd så lätt inför sånna saker men det var så fint, kunde inte hålla in tårarna. 
Sedan var vi på storstrand resten av dagen/kvällen, riktigt mysig lokal alltså. Det var en riktigt rolig dag. Är så glad att jag fick va med.