Jullov, del 2

Som varje år var vi och sportade i tennishallen. Så roligt att se Joline och Axel tillsammans 😍 Så söta dem är med varandra, skjutsade varandra i gå-vagnen fram och tillbaka. 
 
Vi har hunnit med en hel del bad då Joline älskar det! Vi hade tänkt fara till något badhus men det har vi varit tvungna att skjuta upp då Joline blev förkyld förra helgen och är det än... Jag oroar mig lite för vad komma skall när det gäller förskola. Joline har ju varit förkyld halva hösten och mer lär det ju bli till våren. Det känns som att vi kommer skola in henne och sen kommer hon vara hemma 2 veckor pga förkyld. Jaja, hur som helst är det inget man kan göra åt. 
 
Vi har stökat bort julen! Lika bra som det känns att ta fram julgrejerna, lika bra känns det faktiskt att packa ihop allt. Vi har fyllt spabadet med vatten då det läcker någonstans och inte nog med det. Det stänger av sig hela tiden. För skulle allt vatten frysa går hela spabadet sönder, så det vi gör är att vi går ut och startar om det minst en gång varje dag. Vi får även fylla på med vatten när det gått någon dag... Tur det inte är så länge kvar av denna vinter 😑 Däremot har vi fått ta igen en hel del MYS jag och Joline. Gud, vad vi har tagit tillvara på att mysa tillsammans, när vi haft så mycket tid tillsammans.
 
Druckit te med Frida har jag också gjort. Ja, det är väl ungefär vad vi gjort. Så otroligt fina dagar vi haft. Jag längtar redan till sommar och semester = mer tid ihop.