you are the best, do you know that?

är så jäkla död alltså. den sista matchen var klart jobbigast! jag fick springa som en dåre och var tvungen att ha fokus hela jäkla matchen! jag kände mej verkligen jätteförvirrad då jag sprang där. det var iaf sjukt jobbigt för hjärnan. ska snart gå och lägga mej sedan upp.lisa och frida kom även förbi och tittade på några matcher. grymt skojj! aja, vi hojres.

 

gash

till heden för att döma matcher i regnet! börjar halv två och slutar nio ikv... hem och sova sen upp tidigt för att döma halv åtta till två eller något sånt.

Lite långt inlägg men bättre än inte alls ^^

Såg den årliga paraden! Minns bara hur kul jag tyckte de var och så är inte min lilla syster. Hon hatar det. Man ser gode många som man känner! Sen for vi till Nolia för att vänta på Emelie för att vi sedan skulle se en match. Men de var så sate kallt så vi drog hem ist för att se på matchen. Jag cyklade hem från stan och de var himla mysigt. Fick upp värmen direkt alltså och de var jätteskönt att få göra nå annat än att sitta på en moppe.. Älska att cykla ibland. Mötte några på vägen och snackade med dom ett tag sen vidare hem. Nu ska jag sova inför jobb imorn!