Ont i kroppen min

Beautiful Wonderland | via Tumblr
 
Torsdag idag och jag börjar 12.15. Vaknade klockan åtta för att annars kommer jag ha så svårt att sova ikväll. Gick ut och gick med Nala en sväng sen så gjorde jag mej i ordning och tog det lugnt. En skön morgon. Har varit på skolan sen halv elva och har hunnit skriva klart ett arbete och nu hade jag tänkt börja på nästa arbete.. Ville ba säga hej till er ungefär. Så hejhej.

Mitt i veckanIgår for jag in till stan efter skolan med denna snygging. Mesar som vi är tog vi en varm choklad och oj så mumsigt det var. Tog bussen hem och hade fullt upp hela kvällen ungefär. Pluggade, fixade en massa saker som var tvungna att bli fixade, gick ut å gick osv! 

Idag är det onsdag vilket betyder att kondition står på schemat.. Är inte så jättetaggad men ska bli skönt efteråt. Har för övrigt ätit två mellanmål idag. Haha. 

we won't stop

 
Söndag var det igår och jag for till Trend för att göra Jessica sällskap. Hon börja typ gråta av rösten jag hade (det lilla jag hade kvar). Det var mysigt och trevligt att få umgås några timmar med den bruden. 
Nu ska jag gå och göra bananpancakes till mellanmål som jag inte har gjort på JÄTTElänge. Ska bli riktigt gott faktiskt.