18.35

I måndags började jag min andra praktik, VFU 2. Oj, så skönt att det är igång så man ba kan göra bort det. Visst lär man sig mycket då och även under hela utbildningen såklart, men som ni kanske vet så vill jag bara göra bort studierna. Fick jag välja skulle jag vara klar nu hehe. Men det känns bra att vfun är igång. Det betyder att det inte är länge kvar till sommar!!! Jösses. 
Jag har min vfu i Jävre för er som skulle vilja vet det. Jag är i f-klass och trivs bra med klassen. Nu denna vecka är det inte tänkt att jag ska göra några uppgifter, men nästa vecka så ska jag hålla i en matematikuppgift och sedan en svenskauppgift. 
 
 
Vill bara ha hem Simon nu så vi kan fara till Tommy och grilla med vänner och spela kortspel kvällen lång. De kvällarna är verkligen bra.

Bästsyrran

 
Hela helgen har vi bara myst, myst och myst! Det har varit så mysigt. Haha, nämen Maja har bott hos mig under helgen då min andra halva är borta (men snart kommer han hem!!!). Det jag och Majk har gjort är: tränat, pluggat, ätit, gått på stan en sväng och det vi mest har lagt vår dyrbara tid på är.... PRISON BREAK. Detta är andra gången jag ser denna serie, men jag såg inte klart den och det var ett tag sen så jag kände att jag lika gärna kan se den igen. Den är ju så bra! Maja är också helt fast. Vi är redan på avsnitt 19! 
 
Det är nå speciellt med att se serier tillsammans med någon. Jag och Simon ser jättemånga samtidigt, många svenska serier som kommer ut en gång i veckan. T.ex. mästarnas mästare, superstars och mästerkocken. Nog för att de tar slut snart, elr har gjort. Så vi har börjat titta på Sons Of Anarchy. Jag är inte lika fast i det som prison break men hoppas det kommer.