Justja


Var ju på loppis i helgen! Såhär såg det ut. SJUKA mängder barnkläder, sen var det gott om prydnader, hemelektronik, gossedjur och damkläder. Herregud vad saker. Aja, tänkte ba berätta lite hur detta går till så ni också kan vara med nästa gång. 

Du kommer dit på fredag med dina grejer som du vill sälja (märkta med ett alias, storlek och pris på markeringstejp) sen så lasta du upp alla grejer i tillhörande kategori (hade tre flyttlådor och det tog 15 minuter). Det bästa med denna loppis är att du inte behöver stå och sälja alla varor utan det gör personalen åt en och stoppar allt som du tjänar i ett kuvert som du på söndag kommer och hämtar (om du vill ha dina pengar såklart). Få du hämtar dina pengar kan du även hämta din grejer OM du vill ha kvar dom. Jag lämnade alla mina grejer. Då är det så att röda korset kommer på måndag och hämtar alla saker och tar det till sig. Alltså förstår ni hur bra detta är?? Det kostar 100kr att lämna in grejer men så värt!! Man slipper stå och sälja hela dagen. Nästa gång de arrangerar detta är kring 20 april. Hett tips!!Du är så välkommen


En lektion idag stod på schemat. Såklart hade jag ont i huvudet efter det ändå. 
Har försökt ta en pn men det gick inte så bra så jag tog och läste en stund istället. Måste säga att idag påväg till Luleå så insåg jag hur vacker hösten är. Otroligt fina färger!